VOUWGORDIJNEN

 

Transparante of gesloten stoffen

In ons couture atelier worden je vouwgordijnen of blinds met zorg en aandacht op maat geconfectioneerd. Elke blind wordt nauwkeurig in elkaar gezet, wel of niet gevoerd voor het juiste gebruik. Alle mogelijkheden en wensen worden besproken om tot het best passende resultaat in een interieur te komen.

Wij hebben heel veel prachtige stoffen die geschikt zijn voor vouwgordijnen. Veel echt linnen stoffen, waarvan we hele mooie linnen vouwgordijnen kunnen maken. Natuurlijke materialen als echt linnen zorgen voor een warme luxe uitstraling en bij het juiste gebruik en onderhoud blijven ze jarenlang mooi. 

Isolerende vouwgordijnen

Met isolerende vouwgordijnen bedoelen we gevoerde vouwgordijnen. Met de hoge stookkosten van tegenwoordig is dat een heel actueel onderwerp. Je huis goed isoleren, hoe doe je dat? Wat betreft het onderdeel raamdecoratie/gordijnen kunnen we duidelijk zijn; hoe meer stoffen bij elkaar, hoe hoger de isolatiewaarde. De stoffen op elkaar zorgen voor een laag stilstaande lucht. Dit laagje zorgt voor de isolatie; de warmte blijft binnen en de kou blijft buiten.

Inbetween vouwgordijnen

Stoffen waar je doorheen kan kijken, die het licht mooi door laten schijnen heten 'inbetween' stoffen. Deze stoffen kunnen niet alleen gebruikt worden voor gewone gordijnen of vitrage, maar ook voor vouwgordijnen. Met deze stoffen kan je heel mooi spelen met het licht: Als je het licht van buiten wilt temperen, maar evengoed het licht nog wil zien en de zon wil voelen, dan rol je de vouwgordijnen naar beneden. Als je volop van het licht wil genieten dan rol je de gordijnen helemaal naar boven. Met donkere of echt zwarte vouwgordijnen krijg je een heel mooi effect samen met het licht. Je creëert warmte in je interieur en je krijgt een luxe uitstraling. Niet iedereen durft ervoor te kiezen, maar kijk maar eens naar onze donkere voorbeelden op de website of in de winkel.

Kom langs bij ons in Enkhuizen om onze uitgebreide stoffencollectie te zien.

Recensies :

vouwgordijnen.

gevoerde vouwgordijnen