Begonnen als ambachtsvrouw meubelstoffeerder

Na meer dan 20 jaar als meubelstoffeerder te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een verandering binnen mijn bedrijf. Ik heb altijd met mooie stoffen en materialen mogen werken dus de overstap naar gordijnen en raamdecoratie was snel gemaakt; Altijd raakte ik erg geïnspireerd door mooi ingerichte interieurs. Dit komt door de bijzondere en luxe stoffen die ik tegenkom en de verschillende sferen die worden neergezet. Met de wijziging binnen mijn bedrijf kan ik me helemaal richten op het adviseren van de juiste materialen voor gordijnen voor je woonkamer of slaapkamer en de juiste raamdecoratie voor alle soorten en vormen ramen. Samen met het vakkundige team waar ik mee mag werken zorgen we met z'n allen ook voor het grotere geheel van je interieur; Naast gordijnen houden we ons ook bezig met wat er het beste op je muren past en adviseren we je bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Dit alles wordt gemonteerd, aangebracht en gelegd door ons vakkundige team.

Aandacht en nog steeds ambacht

Aandacht en ambacht hebben bij mij altijd hoog in het vaandel gestaan en hier ga ik graag mee door. Dat betekent altijd kwaliteit leveren en voor iedereen de tijd nemen die nodig is. Daarbij luister ik goed naar waar je precies naar op zoek bent. Dit allemaal in mijn showroom in Enkhuizen, waar veel stoffen en materialen te zien en te voelen zijn.
Onder het genot van een goede kop koffie laat ik de mogelijkheden en combinaties zien voor de mooiste sfeer in je interieur.

Kom langs in onze sfeervolle showroom in Enkhuizen.

Tanja