HOUTEN JALOEZIEËN

Houten jaloezieën een natuurproduct 

Onze houten jaloezieën herken je aan hun natuurlijke uitstraling van massief hout of de authentieke houtnerf. Dit is een garantie voor een 100% echt natuurproduct met een hoge kleurechtheid perfect passend in een landelijk of juist strak interieur. Voor onze houten jaloezieën gebruiken onze leveranciers uitsluitend de beste soorten hout en bamboe. Hierdoor zijn alle lamellen licht van gewicht (de bamboe is van nature wat zwaarder) en bijna 100% vormvast. 

Duurzame raambekleding

Bij het verwerken van deze houtsoorten wordt voortdurend gewerkt aan aanplanting van nieuwe bomen. Gelukkig wordt dit in een snel tempo steeds belangrijker in onze maatschappij. Veel mensen hechten er waarde aan dat hout duurzaam verbouwd wordt. Dat vinden wij een goede ontwikkeling.

Door de unieke warme uitstraling passen houten jaloezieën in een industrieel interieur, maar net zo goed in een landelijk, warm interieur. Voor de jaloezieën kun je kiezen uit de afwerkingen: mat geschilderd, hoogglans geschilderd of licht gebeitst met de houtnerf nog zichtbaar. Als afwerking kun je kiezen tussen koord-bediening of ladderband-bediening. Kies je voor een systeem met ladderband dan wordt de uitstraling zachter en meer landelijk. Kies je voor het koordsysteem, dan wordt het geheel strakker, ook laat de jaloezie dan meer licht door. Een fijn voordeel van dit type raamdecoratie is dat je heel mooi lichtinval, privacy en je uitzicht kunt regelen. De juiste hoeveelheid licht op elk moment van de dag.

Verschillende lamelbreedtes 

In onze collecties houten jaloezieën kun je kiezen uit meerdere lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 25, 35, 50, 65 of zelfs 90 mm. Hoe breder de lamel, hoe groter de tussenruimtes tussen de lamellen. Dit zorgt er voor dat je zicht ruimer en rustiger wordt.

Dit type binnenzonwering kan elektrisch bestuurd worden, met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

Recensies :

jaloezieen.

Waarom kiezen voor onze houten jaloezieën