HOUTEN JALOEZIEËN

Onze houten jaloezieën herken je aan hun natuurlijke uitstraling en de opvallende authentieke houtnerf. Dit is een garantie voor een echt natuurproduct met een hoge kleurechtheid perfect passend in een. Voor onze houten lamellen gebruiken onze leveranciers uitsluitend de beste soort Basswood (lindehout) Paulowniawood en Bamboe. Hierdoor zijn alle lamellen licht van gewicht (behalve de bamboe, die is van nature wat zwaarder) en bijna 100% vormvast. Daar moet aan toegevoegd worden dat extra brede lamellen van nature enigszins een bepaalde kromming kunnen hebben. Deze zullen dan ook nooit 100% sluiten. Voor sommige mensen zijn ze daarom niet geschikt voor de slaapkamer. 

Lamelbreedtes 

In de collectie houten jaloezieën kun je kiezen uit drie lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 25, 50, en 65 mm. Hoe breder de lamel, hoe groter de tussenruimtes tussen de lamellen dus hoe minder lamellen er nodig zijn. Dit zorgt er automatisch voor dat je zicht dan ruimer en rustiger wordt.

Waarom kiezen voor onze houten jaloezieën

Bij het verwerken van deze houtsoorten wordt voortdurend gewerkt aan aanplanting van nieuwe bomen. Gelukkig wordt dit in een rap tempo al belangrijker in de maatschappij. Veel mensen hechten er waarde aan dat hout duurzaam verbouwd wordt. Dat vinden wij een goede ontwikkeling!

En door de unieke warme uitstraling passen houten lamellen in een industrieel interieur, maar net zo goed in een . Je kunt kiezen uit de afwerkingen mat geschilderd, hoogglans of licht gebeitst met de houtnerf nog zichtbaar. Kies je voor een systeem met ladderband dan wordt de uitstraling zachter en meer landelijk. Kies je voor het koordsysteem, dan wordt het geheel strakker, ook laat de jaloezie dan meer licht door. Een fijn voordeel van deze raamdecoratie is dat je heel makkelijk lichtinval, privacy en je uitzicht kunt regelen. De juiste hoeveelheid licht op elk moment van de dag.

Dit type zonwering kan elektrisch bestuurd worden met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

Recensies :

Recensies

houten-jaloezieen.

Lamelbreedtes

Waarom kiezen voor onze houten jaloezieën