Skip to main content

Gordijnen

Wij werken met mooie stoffen en mooie materialen. Met gordijnen kun je de stijl van je interieur volledig veranderen. Belangrijk hierbij is de juiste kleur van de gordijnen, de soort gordijnen, het materiaal waar voor gekozen wordt en uiteindelijk ook het type gordijnrail waar de gordijnen aan worden gehangen. Wij helpen je graag om de beste combinaties te vinden, het best passend in jouw interieur.

Wij werken samen met een gespecialiseerd couture-atelier in Nederland. Zij maken vakkundig de perfecte raambekleding, volledig passend in je interieur. Daarbij zijn al je wensen en eisen bespreekbaar. Heel belangrijk is om alle verwachtingen kenbaar te maken, heel veel is mogelijk, maar soms moet naar een andere oplossing gezocht worden voor je raambekleding.

Natuurlijk worden de gordijnen en rails vakkundig door onze eigen monteur gemonteerd en opgehangen. Dit voor het beste en langdurig mooiste resultaat.
We zien je graag in onze winkel in hartje Enkhuizen!

Gordijnen op maat

Tanja geeft persoonlijk advies en denkt mee om totdat jij echt helemaal tevreden bent.

Zo'n proces kan een paar weken of soms zelfs een paar maanden in beslag nemen. Vaak zijn meerdere afspraken nodig om de gordijnen op maat uit te zoeken. Ben je op zoek naar snel goedkope gordijnen? Dan ben je waarschijnlijk bij ons niet aan het juiste adres; Wij zijn betrokken bij elke stap en hechten waarde aan het hele proces, maar we hebben zeker voor meerdere budgetten mooie gordijnstoffen.

Welke gordijnen isoleren het beste?

in deze tijd met de hoge energieprijzen zijn mensen steeds meer bezig met het isoleren van hun huizen. Daar kunnen gordijnen een belangrijk onderdeel van zijn.

Als je graag extra isolatie wilt in je huis denk dan eens aan gevoerde gordijnen. Als je dan ook nog kiest voor een dikkere stof, dan scheelt dat aanzienlijk.

 • J. Laan

  Tanja neemt echt de tijd voor een goed advies en passende oplossing. Wij zijn blij met de gordijnen en onzichtbare montage van de rails in de plafondplinten.

  (november 2021)

  J. Laan
 • R. de Haan

  Goede producten, duidelijke afspraken en uitstekende service. Heel tevreden.

  (oktober 2021)

  R. de Haan
 • E. Zwan

  Interieuradviseur Tanja neemt alle tijd voor je en is pas tevreden als de klant dat ook is. Hele fijne en goede service. Wij raden Mooie gordijnen op maat van harte aan!

  (mei 2021)

  E. Zwan
 • Martine R.

  Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de gordijnen al binnen. Bedankt Tanja!

  (maart 2021)

  Martine R.
 • B. van den Broek

  Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!

  (september 2020)

  B. van den Broek
 • Delphine van Donk

  Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!

  (juli 2020)

  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof

  Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!

  (mei 2020)

  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane

  Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen.

  (januari 2019)

  Fons en Liane