Gordijnen voor warmte in je interieur

Gevoerde gordijnen

Met gordijnen kun je de stijl en sfeer van je interieur volledig veranderen. Wij werken met mooie stoffen en mooie materialen. Wil je naast een sfeervol interieur ook de kou buitenhouden? Kies dan voor gevoerde gordijnen. Deze zijn dikker en de dubbele laag stof zorg voor een isolerende laag voor je ramen waardoor de ruimte behaaglijker zal aanvoelen en je minder hoeft te stoken. Belangrijk is de kleur van de gordijnen, de soort stof en de structuur van de gordijnen. Wij helpen je graag om de beste combinaties te vinden. 

Linnen gordijnen

Hou je van een natuurlijke, beetje beachy uitstraling in je interieur? Kies dan voor linnen gordijnen. Deze stof die altijd ietsje gekreukt oogt zorgt voor een casual maar zeer stijlvolle look in huis. Wij zijn er gek op en hebben dan ook heel veel verschillende soorten en kleuren aan linnen stalenmateriaal in huis. 

Verduisterende gordijnen in de slaapkamer

Veel mensen willen dat hun slaapkamer goed donker is. Daarvoor gebruiken wij een speciale voering. Wil je het echt helemaal donker hebben in je slaapkamer? Dan adviseren we om een black-out voering achter je gordijnstof te laten zetten. Vind je donker prettig maar het hoeft niet 100% donker? Kies dan voor een dim-out, daar komt ook weinig licht doorheen, maar je kan dan nog wel zien dat het licht wordt in de ochtend. Vooral voor mensen die nachtdiensten draaien zijn dit ideale oplossingen om goed door te kunnen slapen overdag.  

Mooie gordijnen aan een mooie rails

Als je investeert in maatwerk  gordijnen, horen deze aan een passende rail gehangen te worden. We hebben van verschillende merken verschillende soorten, materialen en kleuren gordijnrails. De rails worden vakkundig door onze monteur gemonteerd en opgehangen. 
We zien je graag in onze winkel in hartje Enkhuizen.

Gordijnen op maat

Wij geven persoonlijk advies en denken mee om totdat je echt helemaal tevreden bent.

Zo'n proces kan een paar weken of soms zelfs een paar maanden in beslag nemen. Vaak zijn meerdere afspraken nodig om de gordijnen op maat uit te zoeken. Ben je op zoek naar snel goedkope gordijnen? Dan ben je waarschijnlijk bij ons niet aan het juiste adres; Wij zijn betrokken bij elke stap en hechten waarde aan het hele proces, maar we hebben zeker voor meerdere budgetten mooie gordijnstoffen. Met de jarenlange ervaring van Tanja ben je een ieder geval verzekerd van de mooiste en beste oplossing.

Welke gordijnen isoleren het beste?

In deze tijd met de hoge energieprijzen zijn mensen steeds meer bezig met het isoleren van hun huis. Daarin spelen gevoerde of thermische gordijnen een belangrijke rol.

Als je graag extra isolatie wilt in je huis denk dan eens aan gevoerde gordijnen. Als je dan ook nog kiest voor een dikkere stof, dan scheelt dat aanzienlijk in je stookkosten.

Recensies :

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat .