GORDIJNEN

Wij werken met mooie stoffen en mooie materialen. Met gordijnen kun je de stijl van je interieur volledig veranderen. Belangrijk hierbij is de juiste kleur van de gordijnen, de soort gordijnen, het materiaal waar voor gekozen wordt en uiteindelijk ook het type gordijnrail waar de gordijnen aan worden gehangen. Wij helpen je graag om de beste combinaties te vinden, het best passend in jouw interieur.

Wij werken samen met een gespecialiseerd couture-atelier in Nederland. Zij maken vakkundig de perfecte raambekleding, volledig passend in je interieur. Daarbij zijn al je wensen en eisen bespreekbaar. Heel belangrijk is om alle verwachtingen kenbaar te maken, heel veel is mogelijk, maar soms moet naar een andere oplossing gezocht worden voor je raambekleding.

Natuurlijk worden de gordijnen en rails vakkundig door onze eigen monteur gemonteerd en opgehangen. Dit voor het beste en langdurig mooiste resultaat.
We zien je graag in onze winkel in hartje Enkhuizen!

Gordijnen op maat

Tanja Hoffer geeft persoonlijk advies en denkt mee om totdat je echt helemaal tevreden bent.

Zo'n proces kan een paar weken of soms zelfs een paar maanden in beslag nemen. Vaak zijn meerdere afspraken nodig om de gordijnen op maat uit te zoeken. Ben je op zoek naar snel goedkope gordijnen? Dan ben je waarschijnlijk bij ons niet aan het juiste adres; Wij zijn betrokken bij elke stap en hechten waarde aan het hele proces, maar we hebben zeker voor meerdere budgetten mooie gordijnstoffen. Met de jarenlange ervaring van Tanja ben je een ieder geval verzekerd van de mooiste en beste oplossing.

Welke gordijnen isoleren het beste?

In deze tijd met de hoge energieprijzen zijn mensen steeds meer bezig met het isoleren van hun huis. Daarin spelen gevoerde of thermische gordijnen een belangrijke rol.

Als je graag extra isolatie wilt in je huis denk dan eens aan gevoerde gordijnen. Als je dan ook nog kiest voor een dikkere stof, dan scheelt dat aanzienlijk in je stookkosten.

Recensies :

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat .