BEHANG

Behang is helemaal terug van weggeweest. Dat is ook niet gek. Behang zorgt voor warmte in je interieur en maakt je interieur persoonlijk en eigentijds. Het werkt zeker ook mee aan de demping van het geluid in je huis, wat tegenwoordig met de harde vloeren waar veel voor gekozen wordt een groot voordeel is.
Naast veel stalen voor gordijnen gordijnen hebben we ook meer dan genoeg behangboeken met een ruime collectie behangsoorten. Van verfijnde texturen tot opvallende dessins. Behang kan een ruimte laten spreken en een echte eyecatcher zijn. Het geeft persoonlijkheid en warmte aan je interieur. Je kan behang afwisselen met geverfde muren, je hoeft echt niet de gehele woning te behangen. Maar hier en daar een wand afwerken met een wandblekleding voegt echt iets toe aan je woning. Wanden sauzen lijkt voor veel mensen de makkelijkste keuze, maar dat hoeft echt niet zo te zo zijn met de behangsoorten van tegenwoordig.  

Zoveel keus voor de keuken, woonkamer of slaapkamer. Er zijn zoveel mooie soorten en merken. Wij kiezen niet voor hedendaags behangetjes die je op elke hoek tegenkomt. Soms is het net wandvullende kunst waar we mee werken. Je woonkamer of slaapkamer krijgen een volledige metamorfose. Het kan uitgesproken zijn met accenten van goud of messing, wat je tegenwoordig meer ziet, Of juist meer ingetogen met zachte en natuurlijke kleuren. Je blijft je verbazen over de mogelijkheden in de winkel van Mooie gordijnen op maat. Je kunt kiezen uit heel veel mooie soorten wandbekleding, ook voor de babykamer en kinderkamer hebben we genoeg keus.

Leer op de muur

Ben jij ook nieuwsgierig wat je met behang kunt doen en wat behang voor je interieur kan betekenen? Kom langs bij ons in Enkhuizen voor de meeste prachtige soorten. Wij zorgen dat het altijd mooi past met de gordijnen, raamdecoratie of vloer die je uitgekozen hebt.

Heb jij advies nodig? Natuurlijk geven we je de beste tips en tricks om tot het mooiste resultaat te komen bij jou in huis. En als je zelf niet zo handig bent is dat ook geen probleem, wij behangen ook. We komen inmeten en zorgen voor een perfect netjes en mooi afgewerkt eindresultaat.

Recensies

Bijzonder behang

jarenlange ervaring .