Behang terug van weggeweest

Mooie patronen of meer ingetogen

Behang is helemaal terug van weggeweest. Dat is ook niet gek. Behang zorgt voor warmte in je interieur en maakt je interieur persoonlijk en eigentijds. Het werkt zeker ook mee aan de demping van het geluid in je huis, wat tegenwoordig met de harde vloeren waar veel voor gekozen wordt, een groot voordeel is.
Naast veel stalen voor gordijnen hebben we ook meer dan genoeg behangboeken met een ruime collectie bijzondere behangsoorten. Van verfijnde texturen tot opvallende dessins. Behang kan een ruimte laten spreken en een echte eyecatcher zijn. Het geeft persoonlijkheid en warmte aan je interieur. Je kan behang afwisselen met geverfde muren, je hoeft echt niet de gehele woning te behangen. Maar hier en daar een wand afwerken met een wandblekleding voegt echt iets toe aan je woning. Wanden sauzen lijkt voor veel mensen de makkelijkste keuze, maar dat hoeft echt niet zo te zo zijn met de behangsoorten van tegenwoordig.  

Zoveel keus voor de keuken, woonkamer of slaapkamer, zoveel mooie soorten en merken. Wij kiezen niet voor hedendaags behang wat je op elke hoek van de straat tegenkomt. Soms is het net wandvullende kunst waar we mee werken. Je woonkamer of slaapkamer krijgen een volledige metamorfose. Het kan uitgesproken zijn met accenten van goud of messing wat je tegenwoordig meer ziet, of juist meer ingetogen met zachte en natuurlijke kleuren. Je blijft je verbazen over de mogelijkheden in de winkel van Mooie gordijnen op maat. Je kunt kiezen uit heel veel mooie soorten wandbekleding, ook voor de babykamer en kinderkamer hebben we genoeg keus.

Leer als exclusieve wandafwerking

Weleens gedacht aan leer op de muur? Dit was tot voor kort een redelijk onbekende toepassing van luxe wandafwerking. Nu kan een wand bekleed met leer een prachtige eye-catcher in het interieur zijn. Ben je op zoek naar een stoere, exclusieve en chique uitstraling in je huis of op kantoor? Een leren wand heeft een heel speciaal en vooral ook uniek karakter.
Er zijn verschillende manieren van afwerking mogelijk. Wanneer een wand met leer bekleed wordt  gebeurt dat meestal  door middel van leren wandtegels van dik tuigleer. De zachte leersoorten – zoals suède – worden op een paneel gespannen. Beide vormen hebben een heel eigen uitstraling. Het leder kan ook worden voorzien van een sier-stiknaad of een ingewalste reptielen print.

Ben jij ook nieuwsgierig wat behang voor je interieur kan betekenen? Kom langs bij ons in Enkhuizen. Wij zorgen  voor het perfecte plaatje samen met de gordijnen of andere producten welke je uitgekozen hebt.

Heb je zelf geen inspiratie of ben je te druk met ander dingen? Wij geven persoonlijk advies om tot het mooiste resultaat te komen bij jou in huis. We komen inmeten en zorgen voor een perfect netjes en mooi afgewerkt eindresultaat.

Recensies

Bijzonder behang

jarenlange ervaring .