Plisségordijnen

Kies je voor plisségordijnen dan kies je voor design, functionaliteit en veelzijdigheid. Dit soort raambekleding is ideaal voor raampartijen met grote of bijzondere afmetingen.  

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn vaak wat lastig om te voorzien van gordijnen of raamdecoratie. Maar onze plisségordijnen en dupligordijnen zijn dé oplossing voor dit soort probleem-ramen. De raamdecoratie kan op het glas geplakt worden of ingepespannen op het bewegende deel van het kozijn gemonteerd. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte dat er is en van welk materiaal de kozijnen gemaakt zijn. Voor kunstof of aluminium kozijnen is het ook geen probleem, daar hebben we allemaal mooie oplossingen voor. De stoffen waar je uit kan kiezen zijn transparant, semi-transparant en/of verduisterend, in allerlei kleuren en motieven. Je kan heel mooi spelen met lichtinval en de warmte hou je buiten als dat nodig is. Zelfs in een klassiek huis staat deze strakke raamdecoratie prachtig. Eigentijdse kleuren en handige bediening.
Dit type zonwering kan ook elektrisch bestuurd worden met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

Recensies :

dupligordijnen .

Draai-kiepramen