SHUTTERS

Een hele populaire soort raamdecoratie de laatste jaren zijn shutters. Het is een stijlvolle en functionele manier om de zon tegen te gaan en warmte en sfeer in je interieur te creëren. Voor het kleinste raampje tot aan de grootste gevel, voor binnen of buiten, u bent bij ons aan het juiste adres. Onze massief houten shutters worden op maat gemaakt en zijn ze geschikt voor ramen in alle soorten, vormen en afmetingen. Zelfs gebogen en ronde ramen zijn geen probleem! De shutters worden geïnstalleerd door onze ervaren vakmensen die hier al jaren dagelijks mee bezig zijn. Dus een mooi product waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Massief hout voor binnen

Al onze lindehouten shutters voor binnen zijn maatwerk en worden grotendeels met de hand gemaakt en afgewerkt in originele RAL-kleuren uit de K5 Classic collectie met in totaal 7 lagen primer en aflak.  


Aluminium lamellen voor buiten

Aangezien hout buiten gaat werken, kiezen we voor buiten voor hoogwaardige aluminium shutters van Europees fabricaat met een strakke afwerking. Deze zijn geschikt voor heel veel doeleinden. Denk aan privacy in je tuin, een windvrije hoek creeëren, of gewoon voor een eigentijdse stijlvolle sfeer.

Recensies :

massief hout

shutters .