Skip to main content

Shutters

Een hele populaire soort raamdecoratie de laatste jaren zijn shutters. Het is een stijlvolle en functionele manier om de zon tegen te gaan en warmte en sfeer in je interieur te creëren. Onze massief houten shutters worden op maat gemaakt, zodoende zijn ze geschikt voor ramen in alle soorten, vormen en afmetingen. Zelfs gebogen en ronde ramen zijn geen probleem! De shutters worden geïnstalleerd door een ervaren vakman, waardoor je een mooi product krijgt waar je jarenlang plezier van zult beleven. Onze shutters worden in een eigen beheer in Europa gefabriceerd, waardoor we een perfecte kwaliteit en snelle levertijd kunnen garanderen.

 • Delphine van Donk
  “Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!”
  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof
  “Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!”
  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane
  "Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen."
  Fons en Liane