ALUMINIUM JALOEZIEËN

Onze aluminium jaloezieën herken je aan hun fijne bediening en mooie afwerking. Over elk detail is nagedacht, en we geven daarom ook niet voor niets 5 jaar fabrieksgarantie op onze raamdecoratie van BenC.

Alumium jaloezieën zijn anders dan houten jaloezieën altijd vormvast. Het weer en de luchtvochtigheid hebben er geen vat op. Dat betekent dat de jaloezieën niet zullen werken en vervormen bij temperatuurs- of weersveranderingen. Dat is vooral bij bredere jaloezieën een groot voordeel. De lamellen van houten jaloezieën kunnen namelijk altijd enigzins vervormen, dit is een eigenschap van hout en dus ook iets wat je je moet realiseren als je voor hout kiest. Daarom is aluminium voor sommige mensen en situaties een betere oplossing.

Strak, stijlvol en functioneel: dat zijn de eigenschappen die je wilt voor een jaloezie in de keuken. Soms staat de staafmixer immers een standje te hoog en glibberen de tomaten van je bord. Aluminium is vuilbestendig en gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Hiermee zijn ze de ideale raamdecoratie voor de keuken waar weleens geknoeid wordt.

Ook aluminium jaloezieën top down-bottom up

Aluminium jaloezieën zijn erg sfeervol. Een goed idee om er daarom voor te kiezen in de slaapkamer. Met het model Top Down/Bottom Up kun je de jaloezieën in iedere gewenste positie plaatsen en lichtinval en privacy gemakkelijk regelen. Open voor een mooi uitzicht met lekker veel licht en half open of gesloten voor verduistering en een goede nachtrust.

Kies je voor een systeem met ladderband dan wordt de uitstraling zachter en meer landelijk. Kies je voor het koordsysteem waarbij alleen bedieningsdraden zichtbaar zijn, dan wordt het geheel strakker. Ook laat de jaloezie dan meer licht door.

Dit type zonwering kan elektrisch bestuurd worden met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

Recensies :

jaloezieën .

TOP DOWN/BOTTOM UP