Wat je allemaal kunt met slimme raamdecoratie

 

Gevoel van veiligheid

Wat wij wel het allerbelangrijkste argument vinden om voor elektrische bedienbare raamdecoratie te kiezen is het veiliger maken van je huis. Met geautomatiseerde gordijnen kun je, zelfs als je niet thuis bent, de indruk wekken dat er mensen aanwezig zijn door de gordijnen op specifieke tijden te laten openen of sluiten. Dit draagt bij aan de beveiliging van je huis. Hoe handig is het om andere mensen altijd een idee te kunnen geven dat je gewoon thuis bent?

Afstandsbediening of bediening op afstand?

Slimme raamdecoratie kan worden geautomatiseerd en geprogrammeerd om op specifieke tijden van de dag te openen of sluiten. Dit biedt gemak en bespaart tijd, omdat je de gordijnen niet handmatig hoeft aan te passen. Hangen je gordijnen achter de bank en kun je er niet goed bij? Ook dan kun je het programma zo instellen dat als je  thuis komt van je werk, alle gordijnen al gesloten zijn. Je komt meteen een prettig huis binnen. Met slimme raamdecoratie kun je scenario's programmeren op basis van jouw dagelijkse routine. Dat kan erg handig zijn, je hebt er geen omkijken meer naar. 
Met een app op je smartphone kun je, als je ook door ons een hub hebt laten installeren, op afstand de positie van de raamdecoratie aanpassen. Dit is handig als je de gordijnen wilt sluiten wanneer je niet thuis bent.
Bediening in huis met afstandsbediening is ook mogelijk. Hiermee kan je alle producten tegelijk openen of sluiten, of allemaal afzonderlijk. 
Door deze voordelen biedt slimme raamdecoratie niet alleen gemak, maar draagt het ook bij aan een energiezuinige, veilige en comfortabele leefomgeving.

Als je raamdecoratie kiest met bediening dmv Motion Blinds, dan is aan elk product een koord bevestigd waar je aan kunt trekken zodat het dupligordijn of de jaloezie, automatisch openen of sluiten. Dan is er geen afstandsbediening of app nodig. Gemak dient de mens.

Energie besparing 

Door het automatisch reguleren van de hoeveelheid licht dat binnenkomt, kan slimme raamdecoratie de energie-efficiëntie van je huis verbeteren. Het kan bijdragen aan het regelen van de binnentemperatuur door de zon buiten te houden, of juist binnen te laten. Sommige slimme raamdecoratie kan reageren op weersomstandigheden. Bijvoorbeeld dat 's zomers bij fel zonlicht de gordijnen automatisch sluiten. Dit maximaliseert comfort en energie-efficiëntie en zorgt voor extra bescherming voor je meubelen, gordijnen en vloer. 

Samenwerking met andere slimme huisystemen

Slimme raamdecoratie kan worden geïntegreerd met andere slimme huisapparaten en systemen, zoals spraakgestuurde assistenten, slimme thermostaten en beveiligingssystemen. Dit biedt een naadloze en geïntegreerde ervaring.

Kom langs bij Mooie gordijnen op maat in Enkhuizen en vraag naar de mogelijkheden van slimme raamdecoratie. 

 

 • Taupekleurige dupligordijnen van Mooie gordijnen op maat enkhuizen
 • Isolerende overgordijnen van Mooie gordijnen op maat
 • Grijze geborduurde en gevoerde gordijnen in de woonkamer
 • Linnen vouwgordijnen in erker
 • Modern interieur met transparante vouwgordijnen, zandkleurige bank met glans en donkere schouw met tv. Verlichting booglamp met zwarte kap en zwarte railspots aan plafond.
 • Donkere transparante vouwgordijnen in modern interieur. Zwarte spots aan rail aan het plafond, en een hangplant.
Al meer dan 20 jaar persoonlijk advies van Tanja

Waarom kiezen voor Mooie gordijnen op maat

Al jarenlang kunnen mensen terecht op ons vertrouwde adres voor:

 • Persoonlijk advies
 • Flexibiliteit
 • Ons meedenkend vermogen om te komen tot de beste en mooiste oplossing bij jou thuis
 • Mooie materialen en vakkundige montage

Mooie woorden van trouwe

klanten:

 

 • L. Schoormans
  Kort geleden bij Mooie gordijnen op maat geweest, werd er vriendelijk en zeer goed geholpen. Ik had met een paar weken mijn nieuwe rails en gordijnen die professioneel en vakkundig door een vriendelijke meneer werden opgehangen. (november 2023)
  L. Schoormans
 • K. Overweel
  Een heel goede ervaring met de fijne en vlotte communicatie en de nauwkeurigheid en uitleg van Tanja. Dankjewel Tanja, we zijn ontzettend blij met het eindresultaat! (oktober 2023)
  K. Overweel
 • L. Koopman
  Prachtig bedrijf! Deskundig advies, Tanja denkt mee en is duidelijk. Mooie materialen en mooi eindproduct! Super tevreden en een aanrader! (september 2023)
  L. Koopman
 • B. van den Broek

  Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!

  (september 2020)

  B. van den Broek
 • Fons en Liane

  Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen.

  (januari 2019)

  Fons en Liane
 • Klaziena Hulshof

  Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!

  (mei 2020)

  Klaziena Hulshof
 • Delphine van Donk

  Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!

  (juli 2020)

  Delphine van Donk
 • M. Kramsu
  Zeer professioneel en deskundig advies gekregen van Tanja. Mooie kwaliteit stoffen en veel keuze mogelijkheden. Wij zijn superblij met onze gordijnen. Echt een goede investering!! (januari 2024)
  M. Kramsu
 • R. de Haan

  Goede producten, duidelijke afspraken en uitstekende service. Heel tevreden.

  (oktober 2021)

  R. de Haan
 • J. Laan
  Tanja neemt echt de tijd voor een goed advies en passende oplossing. Wij zijn blij met de gordijnen en onzichtbare montage van de rails in de plafondplinten. (november 2021)
  J. Laan
 • O. Laan
  Tanja laat veel mogelijkheden zien en denkt met je mee. Ik heb gekozen voor duettegordijnen. De monteur Paul is een vakman. Echt een aanrader om hier mooi passende raambekleding te kopen. (februari 2024)
  O. Laan
 • M. Strating
  We zijn meerdere keren heel fijn ontvangen bij Tanja in de winkel. Persoonlijk advies (ze heeft ook bij ons thuis meegekeken wat mooi zou passen), duidelijke communicatie en heel blij met het eindresultaat! (april 2023)
  M. Strating
 • Martine R.

  Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de gordijnen al binnen. Bedankt Tanja!

  (maart 2021)

  Martine R.
 • E. Zwan

  Interieuradviseur Tanja neemt alle tijd voor je en is pas tevreden als de klant dat ook is. Hele fijne en goede service. Wij raden Mooie gordijnen op maat van harte aan!

  (mei 2021)

  E. Zwan

Neem contact met ons op

Als je ons een berichtje stuurt nemen we binnen 24 uur contact met je op!

  Blogs

  June 20, 2023

  Warmtewerende dupligordijnen

  Hoe hou je je huis koel met binnenzonwering? Je denkt misschien niet snel aan gordijnen of raamdecoratie als je je huis koel wilt houden. Toch is dat zeker iets om mee te nemen in je […]
  April 13, 2023

  Isolerende dupligordijnen

  dupligordijnen. isolatiewaarde
  May 25, 2021

  Behang

  Behang, bepalend en sfeervol. Het is dus niet meer weg te denken. Dat snap ik wel, er zijn zulke mooie soorten. Het geeft warmte en sfeer, en samen met je gordijnen kun je je interieur […]