DUPLIGORDIJNEN

Kies je voor dupligordijnen dan kies je voor design, functionaliteit en veelzijdigheid . Dit soort binnenzonwering is ideaal voor raampartijen met grote of bijzondere afmetingen. Ook voor draai-kiepramen is het de oplossing . De stoffen waar je uit kan kiezen zijn transparant, semi-transparant en/of verduisterend, in allerlei kleuren en motieven. Je kan heel mooi spelen met de lichtinval en doordat je dupligordijnen in elke gewenste positie kunt hangen heb je ook geen last meer van mensen die je huis in kijken. Als je privacy wilt kan je volledige privacy creëren.
Ook in een klassiek huis staat deze strakke raamdecoratie in de juiste stof en de juiste kleurstelling prachtig.
Met dupligordijnen haal je dus niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van al die voordelen: Ze maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en je creëert maximale verduistering in de slaapkamer.

Isolerende raamdecoratie

Van een donkere en koele slaapkamer houden we allemaal. Met dupligordijnen is dit gemakkelijk te realiseren. Deze bijzondere stof heeft een dubbele honingraat waardoor het UV-licht optimaal wordt geweerd en de stof een hoog isolatievermogen heeft. Zo bespaar je ook nog eens energie. Je kan kiezen uit plooien van verschillende dieptes, namelijk 25mm. 32mm. 45mm. en zelfs 64mm. Heb je grotere ramen en wil je een wat sterker en stoerder uiterlijk, dan passen de grotere plooien heel mooi. Tegenwoordig plaatsen wij vooral dupligordijnen van minimaal 32mm, dat geeft het net even iets extra's.

Metallic stoffen

Met onze uitgebreide en exclusieve collectie is er voor ieder raam of behoefte een oplossing. Onze serie lichtdoorlatende metallic dupligordijnen hebben overdag een subtiele doorkijk en in de avond verschijnt er een mooie glans wanneer de stof wordt verlicht. Ideaal voor privacy en extra luxe in de woonkamer!


Dit type zonwering kan ook elektrisch bediend worden met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

Kom langs bij ons in Enkhuizen en bekijk de vele voorbeelden die we hebben hangen.

Recensies :

Isolerende raamdecoratie

.