Dupligordijnen praktisch en stijlvol

 

Spelen met lichtinval

Kies je voor dupligordijnen dan kies je voor design, functionaliteit en veelzijdigheid . Deze binnenzonwering is ideaal voor raampartijen met grote of bijzondere afmetingen. Ook voor draai-kiepramen is het een mooie oplossing . De materialen waar je uit kan kiezen zijn transparant, semi-transparant en verduisterend, met een scala aan kleuren en motieven. Je kan heel mooi spelen met de lichtinval en doordat je dupligordijnen in elke gewenste positie kunt hangen heb je ook geen last meer van mensen die je huis in kijken. Als je privacy wilt kan je volledige privacy creëren met de dikkere stoffen die we in onze collectie hebben.
Dit soort binnenzonwering wordt veel toegepast in moderne, strakke woningen, maar ook in een klassiek huis kan deze raamdecoratie in de juiste stof en de juiste kleurstelling prachtig staan.
Met dupligordijnen haal je dus niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van de voordelen: Ze maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en je kan met de dikke stoffen maximale verduistering in de slaapkamer creëen.

Isolerende raamdecoratie

Van een donkere en koele slaapkamer houden we allemaal. Met dupligordijnen is dit gemakkelijk te realiseren. Deze bijzondere stof heeft een dubbele honingraat waardoor het UV-licht optimaal wordt geweerd en de stof een hoog isolatievermogen heeft. Zo bespaar je ook nog eens energie.
(Lees hier meer over op isolerende gordijnen.) Je kan kiezen uit plooien van verschillende breedtes, namelijk 25mm. 32mm. 45mm. en zelfs 64mm. Heb je grotere ramen en wil je een wat sterker en stoerder uiterlijk, dan passen de grotere plooien heel mooi. Tegenwoordig plaatsen wij vooral dupligordijnen van minimaal 32mm, dat geeft het net even iets extra's.

Dupligordijnen met luxe metallic stoffen

Met onze uitgebreide en exclusieve collectie is er voor ieder raam of behoefte een oplossing. Onze serie lichtdoorlatende metallic dupligordijnen hebben overdag een subtiele doorkijk en in de avond verschijnt er een mooie glans wanneer de stof wordt verlicht. Ideaal voor privacy en extra luxe in de woonkamer.
Dit type zonwering kan ook elektrisch bediend worden met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

Kom langs bij ons in Enkhuizen en bekijk de vele voorbeelden die we hebben hangen.

Recensies :