Wilt u een écht mooi vloerkleed?

Karpetten gemaakt van 100% zuiver natuurlijke materialen. Dat zijn de mooiste vloerkleden, met een warme uitstraling en feel. Zuiver scheerwol of een variatie in samenstelling als linnen en sisal. Dit in combinatie met verschillende afwerkingen, zorgt voor harmonie sfeer en rust in uw interieur. Kom binnen om de mogelijkheden te voelen en te bekijken

 • O. Laan
  Tanja laat veel mogelijkheden zien en denkt met je mee. Ik heb gekozen voor duettegordijnen. De monteur Paul is een vakman. Echt een aanrader om hier mooi passende raambekleding te kopen. (februari 2024)
  O. Laan
 • M. Kramsu
  Zeer professioneel en deskundig advies gekregen van Tanja. Mooie kwaliteit stoffen en veel keuze mogelijkheden. Wij zijn superblij met onze gordijnen. Echt een goede investering!! (januari 2024)
  M. Kramsu
 • L. Koopman
  Prachtig bedrijf! Deskundig advies, Tanja denkt mee en is duidelijk. Mooie materialen en mooi eindproduct! Super tevreden en een aanrader! (september 2023)
  L. Koopman
 • K. Overweel
  Een heel goede ervaring met de fijne en vlotte communicatie en de nauwkeurigheid en uitleg van Tanja. Dankjewel Tanja, we zijn ontzettend blij met het eindresultaat! (oktober 2023)
  K. Overweel
 • L. Schoormans
  Kort geleden bij Mooie gordijnen op maat geweest, werd er vriendelijk en zeer goed geholpen. Ik had met een paar weken mijn nieuwe rails en gordijnen die professioneel en vakkundig door een vriendelijke meneer werden opgehangen. (november 2023)
  L. Schoormans
 • M. Strating
  We zijn meerdere keren heel fijn ontvangen bij Tanja in de winkel. Persoonlijk advies (ze heeft ook bij ons thuis meegekeken wat mooi zou passen), duidelijke communicatie en heel blij met het eindresultaat! (april 2023)
  M. Strating
 • J. Laan
  Tanja neemt echt de tijd voor een goed advies en passende oplossing. Wij zijn blij met de gordijnen en onzichtbare montage van de rails in de plafondplinten. (november 2021)
  J. Laan
 • R. de Haan

  Goede producten, duidelijke afspraken en uitstekende service. Heel tevreden.

  (oktober 2021)

  R. de Haan
 • E. Zwan

  Interieuradviseur Tanja neemt alle tijd voor je en is pas tevreden als de klant dat ook is. Hele fijne en goede service. Wij raden Mooie gordijnen op maat van harte aan!

  (mei 2021)

  E. Zwan
 • Martine R.

  Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de gordijnen al binnen. Bedankt Tanja!

  (maart 2021)

  Martine R.
 • B. van den Broek

  Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!

  (september 2020)

  B. van den Broek
 • Delphine van Donk

  Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!

  (juli 2020)

  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof

  Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!

  (mei 2020)

  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane

  Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen.

  (januari 2019)

  Fons en Liane