Skip to main content

Over mij

BEGONNEN ALS AMBACHTSVROUW

Na meer dan 20 jaar als meubelstoffeerder te hebben gewerkt met allerlei verschillende stoffen, kleuren en materialen, was het tijd voor een verandering binnen mijn bedrijf. De overstap naar gordijnen en raamdecoratie was een logische stap. Klanten adviseren bij het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen is wat ik altijd al gedaan heb bij het bekleden van de meubels. En nu op deze manier blijf ik mijn passie volgen en blijf ik met mooie stoffen en materialen werken.

AANDACHT EN NOG STEEDS AMBACHT

Aandacht en ambacht hebben bij mij altijd hoog in het vaandel gestaan en hier ga ik op dezelfde voet mee door. Dat betekent iedere keer kwaliteit leveren. En ook iedere klant de tijd en aandacht geven die nodig is. Daarbij luister ik goed naar wat de klant wil. Dit allemaal in mijn winkel in Enkhuizen, waar van veel stoffen en materialen voorbeelden te zien en te voelen zijn.
Onder het genot van een kopje koffie kan ik alle mogelijkheden laten zien voor de gordijnen, raamdecoratie, onze pvc-vloeren en eventueel een mooi karpet op maat voor warmte en de juiste sfeer in je interieur.

Kom langs in onze winkel in Enkhuizen.

Tanja