Skip to main content

Stoffen

Wanneer ik nieuwe stalenboeken binnenkrijg, ben ik direct aan het bedenken welke stof bij welk raam zou passen . De linnen stoffen vallen zo mooi soepel en nonchalant . Welke keuze maak je dan , doorschijnend , of een meer gesloten effect , eventueel met een mooie voering erin ?

Echte mooie gordijnen zijn eigenlijk altijd gevoerd , tenzij je een transparant effect wilt . Mo cht je toch willen kiezen voor een mooie glanzende synthetische voering , dan kan deze ‘los’ gevoerd worden . Hierdoor trekken de twee verschillende lagen niet en blijft de linnen stof toch op een goede en mooie manier beschermd .

Hoe mooi kan een zijden gordijn vallen met de juiste voering? Een prachtig rijk resultaat, voor mensen die van een luxe uitstraling houden , eventueel gevoerd met een molton , om het mooi vallende effect te krijgen . Ook de zachte katoenen en linnen stoffen van Mark Alexander (www.markalexander.com) zijn een lust voor het oog . We hebben meer gerenommeerde merkenin ons assortiment. . Ook kunnen wij uw gordijnen voorzien van diverse soorten plooien. Voor elk huis en elke stof een mooi passende plooi. Allemaal afhankelijk van type interieur en materiaal keuze van het gordijn. Hier adviseren we u graag over, in onze pas vernieuwde showroom, of eventueel bij u thuis.

 • Delphine van Donk
  “Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!”
  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof
  “Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!”
  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane
  "Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen."
  Fons en Liane