Skip to main content

Dupli- en plissé gordijnen

Kies je voor plissé- of dupli-gordijnen dan kies je voor design, functionaliteit en veelzijdigheid . Dit soort raambekleding is ideaal voor raampartijen met grote of bijzondere afmetingen.Ook voor draai-kiep ramen is het de oplossing . De stoffen waar je uit kan kiezen zijn transparant, semi-transparant en/of verduisterend, in allerlei kleuren en motieven . Je kan heel mooi spelen met de lichtinval en de warmte hou je buiten als dat nodig is. Zelfs in een klassiek huis staat deze strakke raamdecoratie prachtig. Eigentijdse kleuren en handige bediening. Ook aan te sluiten op je domotica-systeem in huis.

 • E. Zwan
  "Interieuradviseur Tanja neemt alle tijd voor je en is pas tevreden als de klant dat ook is. Hele fijne en goede service. Wij raden Mooie gordijnen op maat van harte aan!"
  (mei 2021)
  E. Zwan
 • Martine R.
  "Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de stoffen al binnen. Bedankt Tanja!"
  (maart 2021)
  Martine R.
 • B. van den Broek
  "Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!"
  (september 2020)
  B. van den Broek
 • Delphine van Donk
  “Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!”
  (juli 2020)
  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof
  “Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!”
  (mei 2020)
  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane
  "Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen."
  ( januari 2019)
  Fons en Liane