Skip to main content

Houten lamellen

Waarom kiezen voor onze lamellen?

Onze houten lamellen herken je aan hun natuurlijke uitstraling, en de opvallende authentieke houtnerf. Dit is een garantie voor een echt natuurproduct met een hoge kleurechtheid. Voor onze houten lamellen gebruikt onze leverancier uitsluitend de beste soort Basswood (lindehout) Paulowniawood en Bamboe. Hierdoor zijn alle lamellen licht van gewicht (behalve de bamboe, die is van nature wat zwaarder) en vormvast.

Bij het verwerken van deze houtsoorten wordt voortdurend gewerkt aan aanplanting van nieuwe bomen. Gelukkig wordt dit in een rap tempo al belangrijker in de maatschappij. Veel mensen hechten er waarde aan dat hout duurzaam verbouwt wordt. Dat vinden wij een goede ontwikkeling!

Door de unieke warme uitstraling passen houten lamellen in elk interieur. Je kunt kiezen uit de afwerkingen mat geschilderd, hoogglans of licht gebeitst met de houtnerf nog zichtbaar. Kies je voor een systeem met ladderband dan wordt de uitstraling zachter en meer landelijk. Kies je voor het standaard koordsysteem, dan wordt het geheel strakker. Ook laat de lamel meer licht door, omdat er verticaal geen stoffen banden langslopen.

Dit type zonwering kan ook elektrisch bestuurd worden of, zelfs met uw stem via een Google-speaker.

 • B. van den Broek
  "Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!"
  B. van den Broek
 • Delphine van Donk
  “Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!”
  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof
  “Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!”
  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane
  "Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen."
  Fons en Liane