Skip to main content

Gordijnen

Ik werk graag met mooie materialen en stoffen die uw woning de wauw factor geven. Dit kan al op een heel subtiele manier, door voor de juiste stoffen en kleuren te kiezen. Ik help graag om samen met u de beste combinaties te vinden.

Kiest u voor een dubbele- of triple-plooi, voor grote ringen of wave-plooien, gevoerd of ongevoerd? Met een eigen gespecialiseerd couture atelier in Nederland, maken we voor u vakkundig en snel de perfecte raambekleding, volledig passend in uw interieur. Daarbij zijn al uw wensen bespreekbaar.

Natuurlijk hangen we de gordijnen of andere raambekleding indien nodig voor u op. En wilt u zekerheid bij het inmeten? Daar komen we kosteloos voor bij u langs.

 • B. van den Broek
  "Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!"
  B. van den Broek
 • Delphine van Donk
  “Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!”
  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof
  “Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!”
  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane
  "Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen."
  Fons en Liane