Skip to main content

Gordijnen

Wij werken met mooie stoffen en mooie materialen. Met gordijnen kun je de stijl van je interieur volledig veranderen. Belangrijk hierbij is de juiste kleur van de gordijnen, de soort gordijnen, het materiaal waar voor gekozen wordt en uiteindelijk ook het type gordijnrail waar de gordijnen aan worden gehangen. Wij helpen je graag om de beste combinaties te vinden, het best passend in jouw interieur.

Met een eigen gespecialiseerd couture-atelier in Nederland maken we vakkundig en snel de perfecte raambekleding, volledig passend in je interieur. Daarbij zijn al je wensen en eisen bespreekbaar. Heel belangrijk is om alle verwachtingen kenbaar te maken, heel veel is mogelijk, maar soms moet naar een andere oplossing gezocht worden voor je raambekleding.

Natuurlijk worden de gordijnen en rails vakkundig door onze eigen monteur gemonteerd en opgehangen. Dit voor het beste en langdurig mooiste resultaat.
We zien je graag in onze winkel in hartje Enkhuizen!

 • Martine R.
  "Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de stoffen al binnen. Bedankt Tanja!"
  Martine R.
 • B. van den Broek
  "Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!"
  B. van den Broek
 • Delphine van Donk
  “Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!”
  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof
  “Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!”
  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane
  "Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen."
  Fons en Liane