Skip to main content

Behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest.

Dat is ook niet gek, het zorgt voor warmte in je interieur en maakt je interieur persoonlijk en eigentijds. Er zijn zoveel mooie merken, wij hebben gekozen voor merken die je niet overal tegenkomt, maar die je wanden een volledige metamorfose geven. Het kan heel uitgesproken zijn of juist meer ingetogen. Toch blijft je je verbazen over de mogelijkheden. Bij Mooie gordijnen op maat kun je kiezen uit heel veel mooie exclusieve en kwalitatieve soorten wandbekleding.

Ben je nieuwsgierig wat je met behang kan doen, en wat behang voor je interieur kan doen? Kom langs bij ons in Enkhuizen voor de meeste prachtige soorten.

Heb je advies nodig? Natuurlijk geven we je de beste tips en tricks om tot het mooiste resultaat te komen bij jou in huis! En ook behang komen we gratis inmeten en het wordt aangebracht door vakkundige ambachtslieden die dit dagelijks doen.

.

 • E. Zwan
  "Interieuradviseur Tanja neemt alle tijd voor je en is pas tevreden als de klant dat ook is. Hele fijne en goede service. Wij raden Mooie gordijnen op maat van harte aan!"
  (mei 2021)
  E. Zwan
 • Martine R.
  "Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de stoffen al binnen. Bedankt Tanja!"
  (maart 2021)
  Martine R.
 • B. van den Broek
  "Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!"
  (september 2020)
  B. van den Broek
 • Delphine van Donk
  “Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!”
  (juli 2020)
  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof
  “Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!”
  (mei 2020)
  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane
  "Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen."
  ( januari 2019)
  Fons en Liane

Exclusief behang op maat van verschillende mooie merken te vinden bij Mooie gordijnen op maat.