Skip to main content

Over mij

Na meer dan 20 jaar als meubelstoffeerder te hebben gewerkt met allerlei verschillende stoffen, kleuren en materialen, was het tijd voor een verandering binnen mijn bedrijf. De overstap naar gordijnen en andere raambekleding was een logische ontwikkeling. Klanten adviseren bij het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen is wat ik altijd al gedaan heb bij het bekleden van de meubels. En nu op deze manier blijf ik mijn passie volgen en blijf ik met mooie stoffen en materialen werken.

Aandacht en ambacht hebben bij mij altijd hoog in het vaandel gestaan. Hier heb ik voor gestaan en ik ga hier op dezelfde voet mee verder. Dat betekent iedere keer kwaliteit leveren. En iedere klant alle tijd en aandacht geven. Daarbij luister ik veel naar wat de klant wil. Dit allemaal in mijn mooie gestylde winkel in Enkhuizen. Onder het genot van een goede kop koffie kan ik alle mogelijkheden laten zien voor de gordijnen of vouwgordijnen die het beste in jouw interieur passen. Vaak samen in combinatie met andere soorten raambekleding als houten lamellen, plissé gordijnen of strakke moderne rolgordijnen.

Kom langs bij ons in Enkhuizen!