Skip to main content

Onze stoffen

Wanneer we nieuwe stoffen binnenkrijgen voor gordijnen, zijn we direct aan het bedenken welke stof in welk interieur zou passen. De linnen stoffen vallen mooi soepel en nonchalant en passen goed in een industrieel interieur. Terwijl andere stoffen juist weer in een landelijk of klassiek interieur passen. Transparante inbetweens waarbij het licht mooi gefilterd wordt of dichtere stoffen voor een meer gesloten effect, eventueel met een voering voor in de slaapkamer.

In de winkel van Mooie gordijnen op maat in Enkhuizen vind je een grote collectie aan vitrages, inbetweens en overgordijnen. Omdat gordijnen heel bepalend zijn in je interieur is het vaak lastig een keuze maken. Wil je weten wat het beste past in jouw interieur? En welke stoffen het beste tot zijn recht komen in je woonkamer of slaapkamer? Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies. Wij hebben voor ieder interieur en voor ieder budget een oplossing. Ook komen we bij je thuis voor advies als dat nodig is. Uiteindelijk komen we altijd zelf inmeten en wordt alles vakkundig door ons gemonteerd.

.

 • J. Laan

  Tanja neemt echt de tijd voor een goed advies en passende oplossing. Wij zijn blij met de gordijnen en onzichtbare montage van de rails in de plafondplinten.

  (november 2021)

  J. Laan
 • R. de Haan

  Goede producten, duidelijke afspraken en uitstekende service. Heel tevreden.

  (oktober 2021)

  R. de Haan
 • E. Zwan

  Interieuradviseur Tanja neemt alle tijd voor je en is pas tevreden als de klant dat ook is. Hele fijne en goede service. Wij raden Mooie gordijnen op maat van harte aan!

  (mei 2021)

  E. Zwan
 • Martine R.

  Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de gordijnen al binnen. Bedankt Tanja!

  (maart 2021)

  Martine R.
 • B. van den Broek

  Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!

  (september 2020)

  B. van den Broek
 • Delphine van Donk

  Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!

  (juli 2020)

  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof

  Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!

  (mei 2020)

  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane

  Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen.

  (januari 2019)

  Fons en Liane