Gordijnen, pvc-vloeren, raamdecoratie en behang bij
Mooie gordijnen op maat in Enkhuizen

Hoorn – Alkmaar – Amsterdam – Haarlem - Volendam

Raamdecoratie - Zonwering

Houten jaloezieën


Gordijnen

We werken met mooie materialen en stoffen die je interieur helemaal af maken. Dit kan al op een heel subtiele manier; door voor de juiste stoffen en kleuren te kiezen. We helpen je graag om de mooiste stoffencombinaties bij elkaar te vinden.Vouwgordijnen

In ons couture atelier worden de vouwgordijnen of blinds met zorg en aandacht geconfectioneerd. Elke blind wordt nauwkeurig in elkaar gezet, wel of niet gevoerd voor het juiste gebruik, en alle mogelijkheden en wensen worden besproken, om tot het beste resultaat te komen.


Laat je adviseren bij ons in Enkhuizen over gordijnen, raamdecoratie, pvc-vloeren en behang.

Meer dan 25 jaar persoonlijk advies en vakmanschap bij 'Mooie gordijnen op maat'


Al jaren een begrip in Enkhuizen; de kennis en kunde en het fijne advies van Tanja Hoffer. Of het nu gaat om het opnieuw bekleden van meubels waar ze jarenlang druk mee was, of haar focus van de laatste jaren op het hele interieur. Tips geeft ze nog steeds over meubelstoffen en als het gaat over combinaties met behang en de rest van het interieur, stofferen zelf doet ze na 20 jaar niet meer. 'Het was tijd voor verandering, een nieuwe richting maar nog altijd binnen het intereur. Daar ligt mijn passie en mijn kracht', zoals ze het zelf zegt.  

Mooie gordijnen op maat