Skip to main content

Houten- en aluminium jaloezieën

Waarom kiezen voor onze kwalitatieve houten- of aluminium jaloezieën?

Onze houten jaloezieën herken je aan hun natuurlijke uitstraling en de opvallende authentieke houtnerf. Dit is een garantie voor een echt natuurproduct met een hoge kleurechtheid. Voor onze houten lamellen gebruikt onze leverancier uitsluitend de beste soort Basswood (lindehout) Paulowniawood en Bamboe. Hierdoor zijn alle lamellen licht van gewicht (behalve de bamboe, die is van nature wat zwaarder) en vormvast.

Bij het verwerken van deze houtsoorten wordt voortdurend gewerkt aan aanplanting van nieuwe bomen. Gelukkig wordt dit in een rap tempo al belangrijker in de maatschappij. Veel mensen hechten er waarde aan dat hout duurzaam verbouwd wordt. Dat vinden wij een goede ontwikkeling!

Door de unieke warme uitstraling passen houten lamellen in elk interieur. Je kunt kiezen uit de afwerkingen mat geschilderd, hoogglans of licht gebeitst met de houtnerf nog zichtbaar. Kies je voor een systeem met ladderband dan wordt de uitstraling zachter en meer landelijk. Kies je voor het koordsysteem, dan wordt het geheel strakker, ook laat de jaloezie dan meer licht door.

Dit type zonwering kan elektrisch bestuurd worden met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

 • J. Laan

  Tanja neemt echt de tijd voor een goed advies en passende oplossing. Wij zijn blij met de gordijnen en onzichtbare montage van de rails in de plafondplinten.

  (november 2021)

  J. Laan
 • R. de Haan

  Goede producten, duidelijke afspraken en uitstekende service. Heel tevreden.

  (oktober 2021)

  R. de Haan
 • E. Zwan

  Interieuradviseur Tanja neemt alle tijd voor je en is pas tevreden als de klant dat ook is. Hele fijne en goede service. Wij raden Mooie gordijnen op maat van harte aan!

  (mei 2021)

  E. Zwan
 • Martine R.

  Super blij met onze prachtige en natuurlijke in betweens. Goed en professioneel advies en nog voor de afgesproken datum waren de gordijnen al binnen. Bedankt Tanja!

  (maart 2021)

  Martine R.
 • B. van den Broek

  Wat heeft Tanja ons goed geadviseerd. We vonden het lastig voor we bij haar de winkel waren binnen gestapt, maar ze hielp ons goed en ons interieur is mooi en sfeervol geworden. Precies wat we wilden!

  (september 2020)

  B. van den Broek
 • Delphine van Donk

  Ik ben zeer te spreken over het werk dat Tanja Hoffer heeft verricht voor ons. Ze is een echte vakvrouw en haar expertise geeft een meerwaarde bij het uitkiezen van de juiste stoffen. Haar advies in deze was ook erg waardevol. Er was ook uit zoveel mooie stoffen te kiezen!

  (juli 2020)

  Delphine van Donk
 • Klaziena Hulshof

  Het vertrouwen wat Tanja me heeft gegeven bij de keuze voor gordijnen in mijn nieuw huis was erg groot. Ze komt de gemaakte afspraken na en heeft met haar goede adviezen ervoor gezorgd dat mijn huis een mooi sfeervol en gezellig huis is geworden!

  (mei 2020)

  Klaziena Hulshof
 • Fons en Liane

  Uitstekend advies van Tanja! Met veel geduld zocht ze de bij ons interieur passende stoffen uit. Het eindresultaat was prachtig en aan elk detail denkt ze. Wij zijn er waanzinnig blij mee. Voor alles wat met huis en inrichting te maken heeft, Tanja heeft goede ideeën om te helpen.

  (januari 2019)

  Fons en Liane