Waarom kiezen voor onze kwalitatieve houten jaloezieën?


Onze houten jaloezieën herken je aan hun natuurlijke uitstraling en de opvallende authentieke houtnerf. Dit is een garantie voor een echt natuurproduct met een hoge kleurechtheid. Voor onze houten lamellen gebruikt onze leverancier uitsluitend de beste soort Basswood (lindehout) Paulowniawood en Bamboe. Hierdoor zijn alle lamellen licht van gewicht (behalve de bamboe, die is van nature wat zwaarder) en vormvast.

Bij het verwerken van deze houtsoorten wordt voortdurend gewerkt aan aanplanting van nieuwe bomen. Gelukkig wordt dit in een rap tempo al belangrijker in de maatschappij. Veel mensen hechten er waarde aan dat hout duurzaam verbouwd wordt. Dat vinden wij een goede ontwikkeling!

Door de unieke warme uitstraling passen houten lamellen in elk interieur. Je kunt kiezen uit de afwerkingen mat geschilderd, hoogglans of licht gebeitst met de houtnerf nog zichtbaar. Kies je voor een systeem met ladderband dan wordt de uitstraling zachter en meer landelijk. Kies je voor het koordsysteem, dan wordt het geheel strakker, ook laat de jaloezie dan meer licht door.

Dit type zonwering kan elektrisch bestuurd worden met een app, afstandsbediening of zelfs met je stem via een speaker.

Recensies :